Spring naar inhoud

EntrActe – Koude Vlammen

EntrActe Koude VlammernOp maandag 24 april vindt alweer de laatste ledenbijeenkomst van het Nut Zelhem in dit seizoen plaats. We doen dit op luchthartige wijze met een cabaretvoorstelling van de groep EntrActe uit Lochem. De voorstelling heeft als titel “Koude Vlammen” en is een muzikale cabaretvoorstelling, gemaakt en gespeeld door Elly Janssen en Nini Derlagen.

Nini Derlagen
Nini Derlagen

In Koude Vlammen gaat EntrActe opnieuw op zoek naar situaties en herinneringen, waarin velen zich zullen herkennen. De kleine en grote onvolkomenheden van het leven worden tegemoet getreden met humor, verwondering, een tikje zelfspot en een vleugje ironie. De techniek is in handen van Rob van den Elskamp.

EntrActe bestaat uit Elly Janssen en Nini Derlagen. Hun artistieke samenwerking heeft een lange geschiedenis. Al twintig jaar geleden vroeg Elly, of Nini voor haar teksten kon schrijven voor de voorstellingen die ze in de Lochemse Schouwburg maakte. Meteen al bleek dat er een artistieke chemie tussen de twee bestond. Bij toeval ontdekten ze dat de klankkleur van hun stemmen goed bij elkaar paste. Ze zijn samen gaan zingen en zo was EntrActe geboren. De voorstellingen worden gemaakt vanuit de ‘dagelijkse dingen’. Velen zullen zich daarom in het programma herkennen. De voorstelling Koude Vlammen is hun vierde programma.

Elly Janssen
Elly Janssen

 

Zoals gebruikelijk begint ook deze bijeenkomst om 20.00 uur in Ellen’s restaurant en is deze ook toegankelijk voor niet leden tegen betaling van € 4,00.