Spring naar inhoud

Aanmodderen

[cabaretvoorstelling door Irene van Aart]

Het wordt tijd om weer eens ongegeneerd te lachen. Even de sores vergeten van de afgelopen maanden. Gewoon denken dat alles weer is als vroeger. Natuurlijk is dat niet zo, maar voor een momentje is dat best leuk. Dat moment is maandag 21 februari in zaal De Ploeg.

Er zijn mensen die zeggen: het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dat zijn van die mensen die alles op orde hebben en schijnbaar het leven naar hun hand zetten. Ze kunnen ’s morgens altijd schone, gestreken sokken vinden, op kleur gesorteerd in hun kast. Omdat ze zo lekker praktisch zijn. En als het tegen zit zeggen ze: ”Het heeft zo moeten zijn”. Irene van der Aart moddert maar wat aan. Haar meest gebezigde woorden zijn: ”Mijn glas is niet halfvol, het is niet halfleeg er heeft nooit iets ingezeten.” Maar ze komt er wel eerlijk voor uit dat ze een zwartkijker is. In Nederland wonen voor de rest veel optimisten in schaapskleding. Omdat het wel een beetje gezellig moet blijven zal Irene in haar voorstelling af en toe een slinger ophangen.

Irene van der Aart is als cabaretière, actrice en zangeres in vele genres thuis. Daarnaast geniet ze bekendheid als auteur van columns in de “Gelderlander “waarin ze heel vaak het leven met haar partner in Westendorp beschrijft. In het vorig seizoen hebben we genoten van haar voorstelling : “De Boer Op “.

Let op: de coronapandemie is nog niet voorbij. De gewone maatregelen gelden dus nog steeds: toon uw QR-code (en identiteitsbewijs); draag een mond-neusmasker (het mag af als u zit); zaal open om 19:15 uur.

Wees op tijd - het aantal zitplaatsen is beperkt: vol is vol!!
Gratis voor leden, voor niet-leden geldt een aangepast tarief van €10.