Spring naar inhoud

Cabaret: Irene van der Aart

Humor bij het Nut

De ledenavond van het Nut op 16 december a.s. is van een geheel andere aard dan de vorige avonden. Dit wordt een luchtige avond met veel humor, gebracht door Irene van der Aart, die in deze omgeving al de nodige bekendheid heeft. Zij is als cabaretière , actrice en zangeres in vele genres thuis, daarnaast is ze bekend als columniste van De Gelderlander waarin ze haar leven met ‘boer’ beschrijft. Haar teksten kenmerken zich door haar relativerende humor (zie ook de opgenomen column hieronder).

In 2003, lang voordat “Boer zoekt vrouw" voor het eerst op tv te zien was, liep zij in Cuba een boer tegen het lijf, een Achterhoekse boer met koeien, die haar leven een onverwachte wending gaf. 

Haar cabaretvoorstelling ‘De Boer Op’ gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. Over tradities, gemoedelijkheid en rust op het platteland tegenover de drukte en de verleidingen van de stad, over het beste van twee werelden, over hoe het leven met een boer echt is. Kortom een avond die u niet mag missen.

De bijeenkomst is in het Witte Paard en begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Entree gratis voor leden van het Nut maar anderen zijn van harte welkom tegen betaling van 4 euro. Wees op tijd als u verzekerd wilt zijn van een plaats!.