Spring naar inhoud

Kerst bij het NUT

Op zaterdagmiddag 8 december organiseert het Nut-Zelhem een Kerstbijeenkomst voor haar leden (en buren en vrienden) in Ellen’s restaurant. Er optredens van het koor Garden Rumours uit Ulft en jeugdorkest OPmaat uit Zelhem. Garden Rumours is een gemengd koor dat werd opgericht in 1988 .

Garden Rumours

De naam is afgeleid van de naam van het eerste oefenlokaal namelijk de tuinkamer in het oude hotel “Het Posthuis” in Gendringen.Het ontwikkelde zich snel onder de bezielende leiding van Henk Striekwold maar sinds januari 2014 wordt het koor geleid door Marcus M.P. Janssen, die schoolmuziek studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam.

Het koor beschikt over een breed repertoire van romantische tot moderne liederen en van religieuze tot populaire liederen.

Jeugdorkest Opmaat

Het jeugdorkest OPmaat bestaat uit jonge leden van Harmonie Prinses Juliana en staat onder leiding van Sander Wamelink die ook dirigent is van het harmonieorkest. Bij OPmaat leer je dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hoorn, trompet, saxofoon, slagwerk in een Harmonieorkest spelen.
Zij spelen veel verschillende soorten muziek van filmmuziek tot klassieke stukken
Ze laten het resultaat van al dat oefenen een paar keer per jaar horen o.a met Kerst.

De bijeenkomst is ’s zatermiddags en begint om 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur en is gratis voor leden maar ook toegankelijk voor anderen voor 4 euro incl. koffie.